RECEPT mini-muffins

Här är receptet på mini-muffinsen jag gjorde i veckan!
150 gram |
2 dl |
2 st |
1 tsk |
1 dl |
3 dl |
2 tsk |
4 msk |
50 gram |
50 gram |
1. Sätt ugnen på 200°. Montera vispen på din köksmaskin. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Knäck sedan i ett ägg i taget och fortsätt vispa till en jämn smet. Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Vispa några sekunder till så att det blandas. Ta ur vispen ur bunken.
2. Hacka de båda chokladsorterna i mindre bitar. Blanda de torra ingredienserna och chokladbitarna och rör ner i smeten med en slickepott eller slev.
3. Fördela smeten i formarna och grädda dem i mitten av ugnen ca 10 min eller tills (stickprov) dom inte är kladdiga i mitten.
2. Hacka de båda chokladsorterna i mindre bitar. Blanda de torra ingredienserna och chokladbitarna och rör ner i smeten med en slickepott eller slev.
3. Fördela smeten i formarna och grädda dem i mitten av ugnen ca 10 min eller tills (stickprov) dom inte är kladdiga i mitten.
För att inte kladda allt för mycket när jag la i smeten i formarna tog jag fram en tillbringare och trädde en plast påse över och la i smeten och använde plastpåsen som en sprits. Bara att klippa ett lagom hål i ena kanten av påsen!


Så här !
Kommentarer
Trackback